Isolation and properties of aspartase-deficient variants of Propionibacterium freuden reichii subsp. shermanii and their use in the manufacture of Swiss-type cheese - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue New Zealand Journal of Dairy Science and Technology Année : 1988

Isolation and properties of aspartase-deficient variants of Propionibacterium freuden reichii subsp. shermanii and their use in the manufacture of Swiss-type cheese

Vaughan L. Crow
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Frank G. Martley
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Fichier non déposé

Dates et versions

hal-03156032 , version 1 (02-03-2021)

Identifiants

  • HAL Id : hal-03156032 , version 1

Citer

Vaughan L. Crow, Frank G. Martley, Agnès Delacroix. Isolation and properties of aspartase-deficient variants of Propionibacterium freuden reichii subsp. shermanii and their use in the manufacture of Swiss-type cheese. New Zealand Journal of Dairy Science and Technology, 1988, 23, pp.75-85. ⟨hal-03156032⟩

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