Diversity in food systems and food consumption practices - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2019

Diversity in food systems and food consumption practices

Marie Plessz

Résumé

Analyses diversity, differenciation and variety in food supply, provisionning and eating in how consumers deal with food and eating. hilights three challenges : resource-efficient diversity, gender equity and social cohesion.

Domaines

Sociologie
Fichier principal
Vignette du fichier
SCAR Plessz diversity 2019-02-18.pdf (1.34 Mo) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-03170382 , version 1 (16-03-2021)

Identifiants

  • HAL Id : hal-03170382 , version 1

Citer

Marie Plessz. Diversity in food systems and food consumption practices. Diversifying Food Systems in the Pursuit of Sustainable Food Production and Healthy Diets, Standinc committee for agricultural research, European Commission, Feb 2019, Bruxelles, France. ⟨hal-03170382⟩
23 Consultations
23 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More