Capacity of purified peanut allergens to induce degranulation in a functional in vitro assay: Ara h 2 and Ara h 6 are the most efficient elicitors - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Clinical & Experimental Allergy Année : 2009

Capacity of purified peanut allergens to induce degranulation in a functional in vitro assay: Ara h 2 and Ara h 6 are the most efficient elicitors

Fany Blanc
Karine Adel-Patient
M.-F. Drumare
  • Fonction : Auteur
J.-M. Wal
  • Fonction : Auteur
Hervé Bernard

Domaines

Allergologie

Dates et versions

hal-03182707 , version 1 (26-03-2021)

Identifiants

Citer

Fany Blanc, Karine Adel-Patient, M.-F. Drumare, E. Paty, J.-M. Wal, et al.. Capacity of purified peanut allergens to induce degranulation in a functional in vitro assay: Ara h 2 and Ara h 6 are the most efficient elicitors. Clinical & Experimental Allergy, 2009, 39 (8), pp.1277-1285. ⟨10.1111/j.1365-2222.2009.03294.x⟩. ⟨hal-03182707⟩

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