In Vitro Versus in Situ Ruminal Biohydrogenation of Unsaturated Fatty Acids from a Raw or Extruded Mixture of Ground Canola Seed/Canola Meal - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Journal of Dairy Science Année : 2003

In Vitro Versus in Situ Ruminal Biohydrogenation of Unsaturated Fatty Acids from a Raw or Extruded Mixture of Ground Canola Seed/Canola Meal

F. Enjalbert
  • Fonction : Auteur
P. Eynard
  • Fonction : Auteur
M.C. Nicot
  • Fonction : Auteur
C. Bayourthe
  • Fonction : Auteur
R. Moncoulon
  • Fonction : Auteur

Dates et versions

hal-03202857 , version 1 (20-04-2021)

Identifiants

Citer

F. Enjalbert, P. Eynard, M.C. Nicot, A. Troegeler-Meynadier, C. Bayourthe, et al.. In Vitro Versus in Situ Ruminal Biohydrogenation of Unsaturated Fatty Acids from a Raw or Extruded Mixture of Ground Canola Seed/Canola Meal. Journal of Dairy Science, 2003, 86 (1), pp.351-359. ⟨10.3168/jds.s0022-0302(03)73613-3⟩. ⟨hal-03202857⟩
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