O1.6 -Role of apple flesh mechanical properties in juice production - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Communication Dans Un Congrès Année : 2020

O1.6 -Role of apple flesh mechanical properties in juice production

Résumé

Apple processing for juice production suffers from yield variability due to varietal, physiological and postharvest handling factors. In order to identify markers to be used by the profession to class fruit lots and adapt process, a study was engaged on the contribution of apple cell wall on the viscoelastic mechanical properties of desert and cider varieties.
Fichier principal
Vignette du fichier
abstract lahaye.pdf (205.11 Ko) Télécharger le fichier
Origine Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-03338085 , version 1 (08-09-2021)

Identifiants

  • HAL Id : hal-03338085 , version 1

Citer

Marc Lahaye, Tiphaine Gauclain, Jade Bakiepa, Xavier Falourd, Jean-Michel Le-Quere, et al.. O1.6 -Role of apple flesh mechanical properties in juice production. 3rd F&V Processing, Nov 2020, Avignon, France. ⟨hal-03338085⟩

Collections

INRAE BIA BIBS
19 Consultations
11 Téléchargements

Partager

More