Quantitative sodium MRI in foods : addressing sensitivity issues using single quantum Chemical Shift Imaging at high field - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2021

Quantitative sodium MRI in foods : addressing sensitivity issues using single quantum Chemical Shift Imaging at high field

Sylvie Clerjon
Guilhem Pagès
Amidou Traoré
J.-M. Bonny
Fichier principal
Vignette du fichier
2021-Clerjon_com application magnetic resonance.pdf (2.09 Mo) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-03579561 , version 1 (18-02-2022)

Identifiants

  • HAL Id : hal-03579561 , version 1

Citer

Sylvie Clerjon, Nour El Sabbagh, Guilhem Pagès, Amidou Traoré, J.-M. Bonny. Quantitative sodium MRI in foods : addressing sensitivity issues using single quantum Chemical Shift Imaging at high field. Applications of Magnetic Resonance in Food Science: Multiscale Food Structures and FoodOmics, Groupement Ampere, Oct 2021, distanciel, France. ⟨hal-03579561⟩

Collections

INRAE
8 Consultations
8 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More