Joint Technological Unit ACTIA “FASTYPERS”: Fast detection of food-borne bacterial pathogens - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Poster De Conférence Année : 2022

Joint Technological Unit ACTIA “FASTYPERS”: Fast detection of food-borne bacterial pathogens

Arnaud A. Bridier
Christophe Soumet
Bastien Fremaux
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 845599
Aurélie Hanin
Carole Feurer
  • Fonction : Auteur
Valerie Michel
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1019110
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-03714890 , version 1 (06-07-2022)

Identifiants

  • HAL Id : hal-03714890 , version 1

Citer

Sophie Roussel, Sabrina Cadel-Six, Benjamin Félix, Pierre Emmanuel Douarre, Arnaud A. Bridier, et al.. Joint Technological Unit ACTIA “FASTYPERS”: Fast detection of food-borne bacterial pathogens. Food Micro, Aug 2022, Athènes, Greece. . ⟨hal-03714890⟩
109 Consultations
0 Téléchargements

Partager

More