Modeling the Effect of Modified Atmospheres on Conidial Germination of Fungi from Dairy Foods - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Frontiers in Microbiology Année : 2017

Modeling the Effect of Modified Atmospheres on Conidial Germination of Fungi from Dairy Foods

Fichier principal
Vignette du fichier
fmicb-08-02109.pdf (1.24 Mo) Télécharger le fichier
Origine Publication financée par une institution

Dates et versions

hal-03736432 , version 1 (16-05-2024)

Identifiants

Citer

Nicolas Nguyen van Long, Valérie Vasseur, Olivier Couvert, Louis Coroller, Marion Burlot, et al.. Modeling the Effect of Modified Atmospheres on Conidial Germination of Fungi from Dairy Foods. Frontiers in Microbiology, 2017, 8, ⟨10.3389/fmicb.2017.02109⟩. ⟨hal-03736432⟩
13 Consultations
4 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Mastodon Facebook X LinkedIn More