Active packaging: Incorporation of polyphenols in polyhydroxyalkanoates (PHA): thermal stabilization and antioxidant properties. - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Poster De Conférence Année : 2020

Active packaging: Incorporation of polyphenols in polyhydroxyalkanoates (PHA): thermal stabilization and antioxidant properties.

Chloë Bonnenfant
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1263675
  • IdRef : 270596798

Domaines

Chimie
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-04167982 , version 1 (21-07-2023)

Identifiants

  • HAL Id : hal-04167982 , version 1

Citer

Chloë Bonnenfant. Active packaging: Incorporation of polyphenols in polyhydroxyalkanoates (PHA): thermal stabilization and antioxidant properties.. VII International Seminar on Biopolymers and Sustainable Composites, Mar 2020, Valencia, Spain. ⟨hal-04167982⟩
0 Consultations
0 Téléchargements

Partager

More