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Communication Dans Un Congrès Année : 2022

Effect of 10 generations of selection on growth, feed efficiency, processing and lipid traits in rainbow trout fed a standard or a "future" fish-free, soy-free diet

Geneviève Corraze
Frédéric Terrier
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1138102
Laurence Larroquet
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1205043

Mots clés

Fichier principal
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2022_Vandeputte_ISGA_AquaImpact_truite_VF.pdf (508.04 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-04178939 , version 1 (08-08-2023)

Identifiants

  • HAL Id : hal-04178939 , version 1

Citer

Marc Vandeputte, Geneviève Corraze, Jérôme Doerflinger, Florian Enez, Frédéric Clota, et al.. Effect of 10 generations of selection on growth, feed efficiency, processing and lipid traits in rainbow trout fed a standard or a "future" fish-free, soy-free diet. International Symposium on Genetics In Aquaculture 2022, Nov 2022, Puerto Varas, Chile. ⟨hal-04178939⟩
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