Storing carbon in agricultural soils through a collaborative approach involving farmers, an agrifood company and research - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2022

Storing carbon in agricultural soils through a collaborative approach involving farmers, an agrifood company and research

Eric Ceschia
Anne Marie
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1288520
Fichier principal
Vignette du fichier
présentation FAO_22_03_2022_EN.pdf (2.62 Mo) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-04222005 , version 1 (28-09-2023)

Identifiants

  • HAL Id : hal-04222005 , version 1

Citer

Eric Ceschia, Suzanne Reynders, Anne Marie. Storing carbon in agricultural soils through a collaborative approach involving farmers, an agrifood company and research. Monitoring systems and tools for healthy soils, FAO, Mar 2022, Online webinar, Japan. pp.1-12. ⟨hal-04222005⟩
25 Consultations
3 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More