Development of innovative fermented products by exploiting the diversity of immunomodulatory properties and fermentative activity of lactic and propionic acid bacteria - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Conference Papers Year : 2023

Development of innovative fermented products by exploiting the diversity of immunomodulatory properties and fermentative activity of lactic and propionic acid bacteria

Gwénaël Jan

Abstract

Ce projet a été sélectionné suite à l’appel à projet du Fond Unique Interministériel, FUI 25
Fichier principal
Vignette du fichier
G.Jan-SFM-2023.pdf (2.45 Mo) Télécharger le fichier
Origin Files produced by the author(s)
Licence

Dates and versions

hal-04234356 , version 1 (10-10-2023)

Licence

Identifiers

  • HAL Id : hal-04234356 , version 1

Cite

Gwénaël Jan. Development of innovative fermented products by exploiting the diversity of immunomodulatory properties and fermentative activity of lactic and propionic acid bacteria. 18e congrès national de la SFM « Un monde à explorer », Société Française de Microbiologie (SFM), Oct 2023, Rennes, France. ⟨hal-04234356⟩

Collections

INRAE STLO
27 View
22 Download

Share

More