Understanding risk evaluation practices in buying, cooking, and consuming pork in relation to Taenia solium taeniosis: A qualitative study in rural farming communities in Tanzania - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue SSM - Qualitative Research in Health Année : 2024

Understanding risk evaluation practices in buying, cooking, and consuming pork in relation to Taenia solium taeniosis: A qualitative study in rural farming communities in Tanzania

Fichier principal
Vignette du fichier
1-s2.0-S2667321523001695-main.pdf (5 Mo) Télécharger le fichier
Origine Fichiers éditeurs autorisés sur une archive ouverte
Licence

Dates et versions

hal-04551665 , version 1 (18-04-2024)

Licence

Identifiants

Citer

Karen Schou Møller, Séverine Thys, Sarah Gabriël, Stig Milan Thamsborg. Understanding risk evaluation practices in buying, cooking, and consuming pork in relation to Taenia solium taeniosis: A qualitative study in rural farming communities in Tanzania. SSM - Qualitative Research in Health, 2024, 5, pp.100385. ⟨10.1016/j.ssmqr.2023.100385⟩. ⟨hal-04551665⟩
19 Consultations
11 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Mastodon Facebook X LinkedIn More