Understanding risk evaluation practices in buying, cooking, and consuming pork in relation to Taenia solium taeniosis: A qualitative study in rural farming communities in Tanzania - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue SSM - Qualitative Research in Health Année : 2024

Understanding risk evaluation practices in buying, cooking, and consuming pork in relation to Taenia solium taeniosis: A qualitative study in rural farming communities in Tanzania

Fichier principal
Vignette du fichier
1-s2.0-S2667321523001695-main.pdf (5 Mo) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers éditeurs autorisés sur une archive ouverte
Licence : CC BY NC ND - Paternité - Pas d'utilisation commerciale - Pas de modification

Dates et versions

hal-04551665 , version 1 (18-04-2024)

Licence

Paternité - Pas d'utilisation commerciale - Pas de modification

Identifiants

Citer

Karen Schou Møller, Séverine Thys, Sarah Gabriël, Stig Milan Thamsborg. Understanding risk evaluation practices in buying, cooking, and consuming pork in relation to Taenia solium taeniosis: A qualitative study in rural farming communities in Tanzania. SSM - Qualitative Research in Health, 2024, 5, pp.100385. ⟨10.1016/j.ssmqr.2023.100385⟩. ⟨hal-04551665⟩
0 Consultations
0 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More