Characterization of Foodborne Pathogens in Biofilms: A Four-Dimensional Structural Dynamics Approach Using HCS-CLSM - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Chapitre D'ouvrage Année : 2025

Characterization of Foodborne Pathogens in Biofilms: A Four-Dimensional Structural Dynamics Approach Using HCS-CLSM

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-04691867 , version 1 (09-09-2024)

Licence

Identifiants

Citer

Alexis Canette, Julien Deschamps, Romain Briandet. Characterization of Foodborne Pathogens in Biofilms: A Four-Dimensional Structural Dynamics Approach Using HCS-CLSM. Foodborne Bacterial Pathogens, 2852, Springer US, pp.159-170, 2025, Methods in Molecular Biology, ⟨10.1007/978-1-0716-4100-2_11⟩. ⟨hal-04691867⟩

Relations

38 Consultations
0 Téléchargements

Altmetric

Partager

More