Pilot scale production of dietary fibers from Tunisian tomato and red pepper by-products - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Article Dans Une Revue Sustainable Chemistry and Pharmacy Année : 2024

Pilot scale production of dietary fibers from Tunisian tomato and red pepper by-products

Marwa Cheikh Rouhou
  • Fonction : Auteur
Souhir Abdelmoumen
Hager Atrous
  • Fonction : Auteur
Guadalupe Vaca-Medina
Dorra Ghorbel
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-04710358 , version 1 (26-09-2024)

Identifiants

Citer

Marwa Cheikh Rouhou, Souhir Abdelmoumen, Hager Atrous, Anne Lung, Guadalupe Vaca-Medina, et al.. Pilot scale production of dietary fibers from Tunisian tomato and red pepper by-products. Sustainable Chemistry and Pharmacy, 2024, 39, pp.101521. ⟨10.1016/j.scp.2024.101521⟩. ⟨hal-04710358⟩
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