Application of chromatography and mass spectrometry to the characterization of food proteins and derived peptides - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Journal of Chromatography A Année : 2000

Application of chromatography and mass spectrometry to the characterization of food proteins and derived peptides

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02686136 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02686136 , version 1
  • PRODINRA : 60077

Citer

Joëlle Leonil, Valérie Gagnaire, Daniel Mollé, Stephane Pezennec, Said Bouhallab. Application of chromatography and mass spectrometry to the characterization of food proteins and derived peptides. Journal of Chromatography A, 2000, 881, pp.1-21. ⟨hal-02686136⟩

Collections

INRA INRAE
7 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More