Accéder directement au contenu Accéder directement à la navigation
Article dans une revue

Improving alfalfa forage quality

Abstract : Morphological and physiological traits contributing to the nutritive value of alfalfa forage are examined at harvesting and during a productive cyce. Leaf-to-stem ratio and the dynamics of development of stem internodes appear the main factors driving the nutritive value at the plant level. Within-population variation for these traits, in addition to between-population variation, can be exploited to improve digestibility and protein content.
Type de document :
Article dans une revue
Liste complète des métadonnées

https://hal.inrae.fr/hal-02633881
Déposant : Migration Prodinra <>
Soumis le : mercredi 27 mai 2020 - 13:49:19
Dernière modification le : lundi 2 novembre 2020 - 09:22:02

Fichier

Scotti_Julier_2014_Legperspect...
Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02633881, version 1
  • PRODINRA : 310656

Collections

Citation

Carla Scotti, Bernadette Julier. Improving alfalfa forage quality. Legume Perspectives, 2014, 4, pp.31-31. ⟨hal-02633881⟩

Partager

Métriques

Consultations de la notice

12

Téléchargements de fichiers

11