Recent results on the genetic variation of chicken technological meat quality. - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue World's Poultry Science Journal Année : 2006

Recent results on the genetic variation of chicken technological meat quality.

Elisabeth Le Bihan-Duval
Cécile Berri
J. Nadaf
  • Fonction : Auteur
Martine Debut
  • Fonction : Auteur
Veronique Brunel
  • Fonction : Auteur
Catherine C. Beaumont
Michel Jacques M.J. Duclos
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02654551 , version 1 (29-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02654551 , version 1
  • PRODINRA : 3008

Citer

Elisabeth Le Bihan-Duval, Cécile Berri, J. Nadaf, Martine Debut, Veronique Brunel, et al.. Recent results on the genetic variation of chicken technological meat quality.. World's Poultry Science Journal, 2006, suppl., ., pp.247-248. ⟨hal-02654551⟩
4 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More