The wheat value: improvements by feed technology, plant breeding and animal genetics. - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue World's Poultry Science Journal Année : 2006

The wheat value: improvements by feed technology, plant breeding and animal genetics.

A. Peron
  • Fonction : Auteur
Sandrine Mignon-Grasteau
V. Garcia
  • Fonction : Auteur
Herve Juin
  • Fonction : Auteur

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02654820 , version 1 (29-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02654820 , version 1
  • PRODINRA : 8161

Citer

Bernard Carré, A. Peron, Sandrine Mignon-Grasteau, V. Garcia, Herve Juin. The wheat value: improvements by feed technology, plant breeding and animal genetics.. World's Poultry Science Journal, 2006, suppl., ., pp.278-279. ⟨hal-02654820⟩
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