Effect of normal and waxy maize starch on growth, food utilization and hepatic glucose metabolism in European sea bass (Dicentrarchus labrax) juveniles - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Comparative Biochemistry and Physiology - A: Comparative Physiology Année : 2006

Effect of normal and waxy maize starch on growth, food utilization and hepatic glucose metabolism in European sea bass (Dicentrarchus labrax) juveniles

P. Enes
  • Fonction : Auteur
A. Oliva-Teles
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02659446 , version 1 (30-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02659446 , version 1
  • PRODINRA : 77817
  • WOS : 000235440000011

Citer

P. Enes, Stéphane Panserat, Sadasivam S. Kaushik, A. Oliva-Teles. Effect of normal and waxy maize starch on growth, food utilization and hepatic glucose metabolism in European sea bass (Dicentrarchus labrax) juveniles. Comparative Biochemistry and Physiology - A: Comparative Physiology, 2006, 143, pp.89-96. ⟨hal-02659446⟩

Collections

INRA INRAE PHASE
3 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More