Effects of wheat quality on digestion differ between D+ and D- chicken lines selected for divergent digestion capacity. - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Poultry Science Année : 2006

Effects of wheat quality on digestion differ between D+ and D- chicken lines selected for divergent digestion capacity.

A. Peron
  • Fonction : Auteur
Sandrine Mignon-Grasteau
J. Besnard
  • Fonction : Auteur
Herve Juin
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02660170 , version 1 (30-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02660170 , version 1
  • PRODINRA : 7066

Citer

A. Peron, Joelle J. Gomez, Sandrine Mignon-Grasteau, Nadine N. Sellier, J. Besnard, et al.. Effects of wheat quality on digestion differ between D+ and D- chicken lines selected for divergent digestion capacity.. Poultry Science, 2006, 662, pp.669. ⟨hal-02660170⟩
10 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More