Characterization of curd formation during the rennet coagulation of milk by an optical microscopic method - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue International Dairy Journal Année : 2004

Characterization of curd formation during the rennet coagulation of milk by an optical microscopic method

Alain Lagaude
  • Fonction : Auteur
Jean-Louis Cuq
  • Fonction : Auteur
Sylvie Marchesseau

Domaines

Biologie animale

Dates et versions

hal-02669533 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

Citer

Alain Lagaude, Lucie Fernandez, Jean-Louis Cuq, Sylvie Marchesseau. Characterization of curd formation during the rennet coagulation of milk by an optical microscopic method. International Dairy Journal, 2004, 14 (12), pp.1033-1039. ⟨10.1016/j.idairyj.2004.05.001⟩. ⟨hal-02669533⟩
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