Gallic esters of sucrose as efficient radical scavengers in lipid peroxidation - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Journal of Agricultural and Food Chemistry Année : 2002

Gallic esters of sucrose as efficient radical scavengers in lipid peroxidation

Patrick Potier
  • Fonction : Auteur
Yves Queneau
O. Dangles
  • Fonction : Auteur

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02669990 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02669990 , version 1
  • PRODINRA : 67368

Citer

C. Dufour, E. da Silva, Patrick Potier, Yves Queneau, O. Dangles. Gallic esters of sucrose as efficient radical scavengers in lipid peroxidation. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 2002, 50, pp.3425-3430. ⟨hal-02669990⟩
5 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More