Farmed and wild fish in the prevention of cardiovascular diseases : assessing possible differences in lipid nutritional values - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Article Dans Une Revue Nutrition, Metabolism and Cardiovascular Diseases Année : 2004

Farmed and wild fish in the prevention of cardiovascular diseases : assessing possible differences in lipid nutritional values

P. Salen
  • Fonction : Auteur
M. de Lorgeril
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02670222 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

Citer

Chantal Cahu, P. Salen, M. de Lorgeril. Farmed and wild fish in the prevention of cardiovascular diseases : assessing possible differences in lipid nutritional values. Nutrition, Metabolism and Cardiovascular Diseases, 2004, 14, pp.34-41. ⟨10.1016/S0939-4753(04)80045-0⟩. ⟨hal-02670222⟩

Collections

INRA INRAE PHASE
5 Consultations
0 Téléchargements

Altmetric

Partager

More