Comparison of non-tracer and tracer methods for determination of volatile fatty acid production rate in the rumen of sheep fed on two levels of intake - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue British Journal of Nutrition Année : 2001

Comparison of non-tracer and tracer methods for determination of volatile fatty acid production rate in the rumen of sheep fed on two levels of intake

Cécile Martin
N.B. Kristensen
  • Fonction : Auteur
P. Huhtanen
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02670667 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02670667 , version 1
  • PRODINRA : 76262

Citer

Cécile Martin, N.B. Kristensen, P. Huhtanen. Comparison of non-tracer and tracer methods for determination of volatile fatty acid production rate in the rumen of sheep fed on two levels of intake. British Journal of Nutrition, 2001, 86 (3), pp.331-340. ⟨hal-02670667⟩

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