Accéder directement au contenu Accéder directement à la navigation
Article dans une revue

Effect of tomato product consumption on the plasma status of antioxidant microconstituents and on the plasma total antioxidant capacity in healthy subjects

Keywords : BETA-CAROTENE
Liste complète des métadonnées

https://hal.inrae.fr/hal-02671160
Déposant : Migration Prodinra <>
Soumis le : dimanche 31 mai 2020 - 15:31:13
Dernière modification le : vendredi 17 juillet 2020 - 15:46:26

Identifiants

  • HAL Id : hal-02671160, version 1
  • PRODINRA : 72725

Collections

Citation

Viviane Tyssandier, C. Feillet Coudray, C. Caris-Veyrat, J.C. Guilland, C. Coudray, et al.. Effect of tomato product consumption on the plasma status of antioxidant microconstituents and on the plasma total antioxidant capacity in healthy subjects. Journal of the American College of Nutrition, Taylor & Francis (Routledge): STM, Behavioural Science and Public Health Titles, 2004, 23 (2), pp.148-156. ⟨hal-02671160⟩

Partager

Métriques

Consultations de la notice

14