The influence of the albumin fraction on the bioavailability and postprandial utilization of the pea protein given selectively to humans - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Journal of Nutrition Année : 2001

The influence of the albumin fraction on the bioavailability and postprandial utilization of the pea protein given selectively to humans

François Mariotti
M.E. Pueyo
  • Fonction : Auteur
D. Tome
  • Fonction : Auteur
Robert Benamouzig
S. Mahé
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02671230 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02671230 , version 1
  • PRODINRA : 57913

Citer

François Mariotti, M.E. Pueyo, D. Tome, Serge Bérot, Robert Benamouzig, et al.. The influence of the albumin fraction on the bioavailability and postprandial utilization of the pea protein given selectively to humans. Journal of Nutrition, 2001, 131 (6), pp.1706-1713. ⟨hal-02671230⟩

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