Accéder directement au contenu Accéder directement à la navigation
Article dans une revue

Color stability of commercial anthocyanin-based extracts in relation to the phenolic composition. Protective effects by intra- and intermolecular copigmentation

Type de document :
Article dans une revue
Liste complète des métadonnées

https://hal.inrae.fr/hal-02672030
Déposant : Migration Prodinra <>
Soumis le : dimanche 31 mai 2020 - 15:59:25
Dernière modification le : vendredi 17 juillet 2020 - 15:46:26

Identifiants

  • HAL Id : hal-02672030, version 1
  • PRODINRA : 62881

Collections

Citation

C. Malien-Aubert, O. Dangles, Marie Josèphe Amiot. Color stability of commercial anthocyanin-based extracts in relation to the phenolic composition. Protective effects by intra- and intermolecular copigmentation. Journal of Agricultural and Food Chemistry, American Chemical Society, 2002, 49 (1), pp.170-176. ⟨hal-02672030⟩

Partager

Métriques

Consultations de la notice

11