Effect of nutritionnal factors on biochemical, structural and metabolic characteristics of muscles in ruminants, consequences on dietetic value and sensorial qualities of meat - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Reproduction Nutrition Development Année : 2001

Effect of nutritionnal factors on biochemical, structural and metabolic characteristics of muscles in ruminants, consequences on dietetic value and sensorial qualities of meat

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02672185 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02672185 , version 1
  • PRODINRA : 72287

Citer

Y. Geay, Dominique Bauchart, Jean-François J.-F. Hocquette, Joseph Culioli. Effect of nutritionnal factors on biochemical, structural and metabolic characteristics of muscles in ruminants, consequences on dietetic value and sensorial qualities of meat. Reproduction Nutrition Development, 2001, 41, pp.1-26. ⟨hal-02672185⟩

Collections

INRA INRAE UMRH
5 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More