Ileal digestibility of amino acids and estimates of endogenous amino acid losses in pigs fed wheat, triticale, rye, barley, maize and sorghum - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Animal Research Année : 2001

Ileal digestibility of amino acids and estimates of endogenous amino acid losses in pigs fed wheat, triticale, rye, barley, maize and sorghum

J. van den Broecke
  • Fonction : Auteur
François Gâtel
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F. Grosjean
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S. van Cauwenberghe
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Identifiants

  • HAL Id : hal-02672638 , version 1
  • PRODINRA : 69473

Citer

Catherine Jondreville, J. van den Broecke, François Gâtel, F. Grosjean, S. van Cauwenberghe, et al.. Ileal digestibility of amino acids and estimates of endogenous amino acid losses in pigs fed wheat, triticale, rye, barley, maize and sorghum. Animal Research, 2001, 50 (2), pp.119-134. ⟨hal-02672638⟩

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