Storage technology of onion bulbs C.V. Rouge amposta : effects of irradiation, maleic hydrazide and carbamate isopropyl, N-phenyl (CIP) on respiration rate and carbohydrates - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue International Journal of Food Science and Technology Année : 2002

Storage technology of onion bulbs C.V. Rouge amposta : effects of irradiation, maleic hydrazide and carbamate isopropyl, N-phenyl (CIP) on respiration rate and carbohydrates

Noureddine Benkeblia
  • Fonction : Auteur
N. Shiomi
  • Fonction : Auteur
H. Sakai
  • Fonction : Auteur

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02672688 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02672688 , version 1
  • PRODINRA : 62665

Citer

Noureddine Benkeblia, Patrick Varoquaux, N. Shiomi, H. Sakai. Storage technology of onion bulbs C.V. Rouge amposta : effects of irradiation, maleic hydrazide and carbamate isopropyl, N-phenyl (CIP) on respiration rate and carbohydrates. International Journal of Food Science and Technology, 2002, 37, pp.169-175. ⟨hal-02672688⟩
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