Improvement of cryopreservation of Lactobacillus delbruekii subsp bulgaricus CFL1 with additives displaying different protective effects - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue International Dairy Journal Année : 2003

Improvement of cryopreservation of Lactobacillus delbruekii subsp bulgaricus CFL1 with additives displaying different protective effects

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02673309 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02673309 , version 1
  • PRODINRA : 73951

Citer

Fernanda Fonseca, Catherine Béal, Fatma Mihoub, Michèle Marin, Georges Corrieu. Improvement of cryopreservation of Lactobacillus delbruekii subsp bulgaricus CFL1 with additives displaying different protective effects. International Dairy Journal, 2003, 13 (11), pp.917-926. ⟨hal-02673309⟩
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