Effect of dietary carbohydrate-to-lipid ratios on growth, lipid deposition and metabolic hepatic enzymes in juvenile Senegalese sole (Solea senegalensis, Kaup) - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Aquaculture Research Année : 2004

Effect of dietary carbohydrate-to-lipid ratios on growth, lipid deposition and metabolic hepatic enzymes in juvenile Senegalese sole (Solea senegalensis, Kaup)

James Alan Dias
  • Fonction : Auteur
R. Rueda-Jasso
  • Fonction : Auteur
L.E.C. da Conceicao
  • Fonction : Auteur
E.F. Gomes
  • Fonction : Auteur
M.T. Dinis
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02676900 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02676900 , version 1
  • PRODINRA : 74914

Citer

James Alan Dias, R. Rueda-Jasso, Stéphane Panserat, L.E.C. da Conceicao, E.F. Gomes, et al.. Effect of dietary carbohydrate-to-lipid ratios on growth, lipid deposition and metabolic hepatic enzymes in juvenile Senegalese sole (Solea senegalensis, Kaup). Aquaculture Research, 2004, 35, pp.1122-1130. ⟨hal-02676900⟩

Collections

INRA INRAE PHASE
8 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More