Tailoring fatty food simulants made from solvent mixtures (1): comparison of methanol, ethanol and isopropanol behaviour with polystyrene - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Food additives and contaminants Année : 2001

Tailoring fatty food simulants made from solvent mixtures (1): comparison of methanol, ethanol and isopropanol behaviour with polystyrene

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02681223 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

Citer

A.M. Riquet, Véronique Bosc, Alexandre Feigenbaum. Tailoring fatty food simulants made from solvent mixtures (1): comparison of methanol, ethanol and isopropanol behaviour with polystyrene. Food additives and contaminants, 2001, 18 (2), pp.165-176. ⟨10.1080/02652030010008797⟩. ⟨hal-02681223⟩
13 Consultations
0 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More