Structural modifications of low hydrated pea starch subjected to high thermomecahnical processing - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Carbohydrate Polymers Année : 2000

Structural modifications of low hydrated pea starch subjected to high thermomecahnical processing

Mots clés

Domaines

Polymères
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02689237 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02689237 , version 1
  • PRODINRA : 52819

Citer

Cecile Barron, Alain Buleon, Paul Colonna, Guy Della Valle. Structural modifications of low hydrated pea starch subjected to high thermomecahnical processing. Carbohydrate Polymers, 2000, 43 (2), pp.171-181. ⟨hal-02689237⟩

Collections

INRA INRAE
9 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More