Effect of complex polyphenols and tannins from red wine on DNA oxidative damage of rat colon mucosa in vivo - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue European Journal of Nutrition Année : 2000

Effect of complex polyphenols and tannins from red wine on DNA oxidative damage of rat colon mucosa in vivo

L. Giovannelli
  • Fonction : Auteur
G. Testa
  • Fonction : Auteur
C. de Filippo
  • Fonction : Auteur
Veronique V. Cheynier
M.N. Clifford
  • Fonction : Auteur
P. Dolara
  • Fonction : Auteur

Mots clés

RAT

Dates et versions

hal-02693311 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

Citer

L. Giovannelli, G. Testa, C. de Filippo, Veronique V. Cheynier, M.N. Clifford, et al.. Effect of complex polyphenols and tannins from red wine on DNA oxidative damage of rat colon mucosa in vivo. European Journal of Nutrition, 2000, 39 (5), pp.207-212. ⟨10.1007/s003940070013⟩. ⟨hal-02693311⟩
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