Effect of complex polyphenols and tannins from red wine (WCPT) on chemically induced oxidative DNA damage in the rat - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue European Journal of Nutrition Année : 1999

Effect of complex polyphenols and tannins from red wine (WCPT) on chemically induced oxidative DNA damage in the rat

C. Casalini
  • Fonction : Auteur
M. Ludovici
  • Fonction : Auteur
C. Briani
  • Fonction : Auteur
G. Paganelli
  • Fonction : Auteur

Mots clés

RAT
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02694306 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02694306 , version 1
  • PRODINRA : 59058

Citer

C. Casalini, M. Ludovici, C. Briani, G. Paganelli, Sophie Remy, et al.. Effect of complex polyphenols and tannins from red wine (WCPT) on chemically induced oxidative DNA damage in the rat. European Journal of Nutrition, 1999, 38, pp.190-195. ⟨hal-02694306⟩

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