Comparison of the ability of fermented maize flour and cassava starch for making bread-like products - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Cereal Foods World Année : 1996

Comparison of the ability of fermented maize flour and cassava starch for making bread-like products

Christian Mestres
  • Fonction : Auteur
O. Boungou
  • Fonction : Auteur
Nadine Zakhia
  • Fonction : Auteur
J. Faure
  • Fonction : Auteur

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02694672 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02694672 , version 1
  • PRODINRA : 137288

Citer

Christian Mestres, O. Boungou, Nadine Zakhia, Xavier X. Rouau, J. Faure. Comparison of the ability of fermented maize flour and cassava starch for making bread-like products. Cereal Foods World, 1996, 41 (7), pp.561. ⟨hal-02694672⟩
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