Physiology and development of Pectinatus cerevisiiphilus and Pectinatus frisingensis, two strict anaerobic beer spoilage bacteria - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue International Journal of Food Microbiology Année : 1997

Physiology and development of Pectinatus cerevisiiphilus and Pectinatus frisingensis, two strict anaerobic beer spoilage bacteria

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02696070 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02696070 , version 1
  • PRODINRA : 131020

Citer

J.L. Tholozan, Jeanne Marie J. M. Membré, J.P. Grivet. Physiology and development of Pectinatus cerevisiiphilus and Pectinatus frisingensis, two strict anaerobic beer spoilage bacteria. International Journal of Food Microbiology, 1997, 35, pp.29-39. ⟨hal-02696070⟩
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