Article Dans Une Revue
Journal of the Science of Food and Agriculture
Année : 2000
Migration ProdInra : Connectez-vous pour contacter le contributeur
https://hal.inrae.fr/hal-02698453
Soumis le : lundi 1 juin 2020-12:02:49
Dernière modification le : mardi 26 mars 2024-14:32:23
Dates et versions
Identifiants
- HAL Id : hal-02698453 , version 1
- DOI : 10.1002/(SICI)1097-0010(20000101)80:1<91::AID-JSFA494>3.0.CO;2-E
- PRODINRA : 71850
Citer
F. Catterall, J.M. Souquet, Veronique V. Cheynier, M.N. Clifford, C. Ioannides. Modulation of the mutagenicity of food carcinogens by oligomeric and polymeric procyanidins isolated from grape seeds: synergistic genotoxicity with N-nitrosopyrrolidine. Journal of the Science of Food and Agriculture, 2000, 80 (1), pp.91-101. ⟨10.1002/(SICI)1097-0010(20000101)80:1<91::AID-JSFA494>3.0.CO;2-E⟩. ⟨hal-02698453⟩
4
Consultations
0
Téléchargements