Effect of feeding a high level of sugar in the diet for the last 12 days before slaughter on muscle glycolytic potential and meat quality traits in pigs - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Journal of the Science of Food and Agriculture Année : 1992

Effect of feeding a high level of sugar in the diet for the last 12 days before slaughter on muscle glycolytic potential and meat quality traits in pigs

Xavier Fernandez
M. Tornberg
  • Fonction : Auteur
M. Magard
  • Fonction : Auteur
L. Goransson
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02700470 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02700470 , version 1
  • PRODINRA : 103067

Citer

Xavier Fernandez, M. Tornberg, M. Magard, L. Goransson. Effect of feeding a high level of sugar in the diet for the last 12 days before slaughter on muscle glycolytic potential and meat quality traits in pigs. Journal of the Science of Food and Agriculture, 1992, 60, pp.135-138. ⟨hal-02700470⟩

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