Identification of extracellular vesicles involved in the biomineralization of the hen eggshell - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2019

Identification of extracellular vesicles involved in the biomineralization of the hen eggshell

Lilian Stapane
  • Fonction : co premier-auteur
Nathalie Le Roy
  • Fonction : Collaborateur
  • PersonId : 844292
Jacky Ezagal
  • Fonction : Collaborateur
  • PersonId : 1204002
Joël Gautron
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Origine : Fichiers éditeurs autorisés sur une archive ouverte
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Dates et versions

hal-02734826 , version 1 (02-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02734826 , version 1
  • PRODINRA : 476279

Citer

Lilian Stapane, Nathalie Le Roy, Jacky Ezagal, Joël Gautron. Identification of extracellular vesicles involved in the biomineralization of the hen eggshell. XVIII European on the quality of eggs and egg products and XXIV European symposium on the quality of poultry meat symposium, Jun 2019, Cezme, Turkey. ⟨hal-02734826⟩
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