Contribution of infrared spectroscopy to peptidomic analysis of gastric meat protein digestion using an in vitrodynamic digestive system (DIDGI) - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Poster De Conférence Année : 2018

Contribution of infrared spectroscopy to peptidomic analysis of gastric meat protein digestion using an in vitrodynamic digestive system (DIDGI)

Thierry Sayd
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1204832
Sylvie Blinet
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1206817
Thierry Astruc
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1204179
Christophe Chambon
Laetitia Theron
Vincenza Ferraro
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02737285 , version 1 (02-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02737285 , version 1
  • PRODINRA : 426765

Citer

Thierry Sayd, B. Henry, Sylvie Blinet, Thierry Astruc, Christophe Chambon, et al.. Contribution of infrared spectroscopy to peptidomic analysis of gastric meat protein digestion using an in vitrodynamic digestive system (DIDGI). 5.International Conference on Foodomics, Jan 2018, Cesena, Italy. 2018. ⟨hal-02737285⟩

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