Assessment of digestive bioaccessibility of polychlorinated biphenyls in animal-derived food - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Communication Dans Un Congrès Année : 2016

Assessment of digestive bioaccessibility of polychlorinated biphenyls in animal-derived food

Christelle Planche
Jérémy Ratel
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1205573
Frederic Mercier
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1203689
Cheng Zhang
Magaly Angénieux
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1206556
Laurent Debrauwer
Erwan Engel
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1171248
  • IdHAL : erwan-engel
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02739218 , version 1 (02-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02739218 , version 1
  • PRODINRA : 471289

Citer

Christelle Planche, Jérémy Ratel, Frederic Mercier, Cheng Zhang, Magaly Angénieux, et al.. Assessment of digestive bioaccessibility of polychlorinated biphenyls in animal-derived food. 4. European Doctoral College on Environment and Health (EDCEH), Jun 2016, Rennes, France. ⟨hal-02739218⟩
25 Consultations
0 Téléchargements

Partager

More