Advances in food characterization and contaminant determination through hyphenated mass spectrometry - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2016

Advances in food characterization and contaminant determination through hyphenated mass spectrometry

Erwan Engel
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1171248
Jérémy Ratel
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1205573
Saïd Abou El Karam
Maïa Meurillon
Christelle Planche
Clément Truan
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02739220 , version 1 (02-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02739220 , version 1
  • PRODINRA : 471272

Citer

Erwan Engel, Jérémy Ratel, Saïd Abou El Karam, Maïa Meurillon, Christelle Planche, et al.. Advances in food characterization and contaminant determination through hyphenated mass spectrometry. 1. International Conference on Food Analysis (ICFA), 2016, Melbourne, Australia. ⟨hal-02739220⟩
64 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More