Development of a GCxGC-TOF/MS-based method to investigate the fate of 206 dioxin-related micro-pollutants during food cooking - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2014

Development of a GCxGC-TOF/MS-based method to investigate the fate of 206 dioxin-related micro-pollutants during food cooking

Erwan Engel
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1171248
Christelle Planche
Laurent Debrauwer
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Origine : Fichiers éditeurs autorisés sur une archive ouverte

Dates et versions

hal-02740607 , version 1 (02-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02740607 , version 1
  • PRODINRA : 305233

Citer

Erwan Engel, Christelle Planche, Frederic Mercier, Laurent Debrauwer, Jérémy Ratel. Development of a GCxGC-TOF/MS-based method to investigate the fate of 206 dioxin-related micro-pollutants during food cooking. 38. International Symposium on Capillary Chromatography / 11. GC X GC Symposium, May 2014, Riva del Garda, Italy. 1 p. ⟨hal-02740607⟩
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