Effect of post-milking treatment on teat skin and milk microbial diversity of dairy cows - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2014

Effect of post-milking treatment on teat skin and milk microbial diversity of dairy cows

Domaines

Autre [q-bio.OT]
Fichier principal
Vignette du fichier
Verdier-Metz 2014 Actes JMFAO_1.pdf (167.62 Ko) Télécharger le fichier
Origine Fichiers éditeurs autorisés sur une archive ouverte
Loading...

Dates et versions

hal-02741393 , version 1 (03-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02741393 , version 1
  • PRODINRA : 284617

Citer

Isabelle Verdier-Metz, Philippe Pradel, Françoise Monsallier, Marie-Christine M.-C. Montel. Effect of post-milking treatment on teat skin and milk microbial diversity of dairy cows. JM FAO 2014: Forages resources and ecosystem services provided by Mountain and Mediterranean grasslands and rangelands, Jun 2014, Clermont-Ferrand, France. ⟨hal-02741393⟩
7 Consultations
28 Téléchargements

Partager

Gmail Mastodon Facebook X LinkedIn More