Can we use fatty acids of bulk milk to authenticate cow diet composition ?
Bruno Martin
(1)
,
M. Coppa
(2)
,
Chantal Chassaing
(1)
,
Claire Agabriel
(1)
,
Giorgio Borreani
(2)
,
R Barcarolo
(3)
,
T. Baars
(4)
,
D. Kusche
(5)
,
Odd Magne Harstad
(6)
,
Jože Verbic
(7)
,
Jaroslav Golecky
(8)
,
Anne Ferlay
(1)
1
UMRH -
Unité Mixte de Recherche sur les Herbivores - UMR 1213
2 Universita di Torino
3 Veneto Agricoltura
4 FiBL - Research Institute of Organic Agriculture - Forschungsinstitut für biologischen Landbau
5 University of Kassel
6 NMBU - Norwegian University of Life Sciences
7 Agricultural Institute of Slovenia
8 PPRC - Plant Production Research Center
2 Universita di Torino
3 Veneto Agricoltura
4 FiBL - Research Institute of Organic Agriculture - Forschungsinstitut für biologischen Landbau
5 University of Kassel
6 NMBU - Norwegian University of Life Sciences
7 Agricultural Institute of Slovenia
8 PPRC - Plant Production Research Center
Bruno Martin
- Fonction : Auteur
- PersonId : 742974
- IdHAL : bmartin
- ORCID : 0000-0003-2501-8306
Chantal Chassaing
- Fonction : Auteur
- PersonId : 21873
- IdHAL : chantale-chassaing
- ORCID : 0000-0002-9221-6380
Anne Ferlay
- Fonction : Auteur
- PersonId : 742977
- IdHAL : anne-ferlay
- ORCID : 0000-0002-0651-792X
- IdRef : 16215111X