Skip to Main content Skip to Navigation
Poster communications

Suivi de l'oxydation des acides gras et des protéines par RMN quantitative pour une meilleure maîtrise des qualités sensorielles et nutritionnelles des aliments

Document type :
Poster communications
Complete list of metadata

https://hal.inrae.fr/hal-02743150
Contributor : Migration Prodinra Connect in order to contact the contributor
Submitted on : Wednesday, June 3, 2020 - 5:26:37 AM
Last modification on : Tuesday, August 24, 2021 - 12:30:02 PM
Long-term archiving on: : Saturday, December 5, 2020 - 3:24:49 AM

File

2015 GP Sete GERM Oxydation_1....
Publisher files allowed on an open archive

Identifiers

  • HAL Id : hal-02743150, version 1
  • PRODINRA : 326177

Collections

Citation

Guilhem Pages, Amaël Morisse, Philippe Gatellier, Patrick Giraudeau, J.-M. Bonny. Suivi de l'oxydation des acides gras et des protéines par RMN quantitative pour une meilleure maîtrise des qualités sensorielles et nutritionnelles des aliments. Groupe d’Etude de Résonance Magnétique, May 2015, Sète, France. 1 p., 2015. ⟨hal-02743150⟩

Share

Metrics

Record views

10

Files downloads

24