Effect of genetic selection and dietary carbohydrates on hepatic intermediary metabolism of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2011

Effect of genetic selection and dietary carbohydrates on hepatic intermediary metabolism of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02745545 , version 1 (03-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02745545 , version 1
  • PRODINRA : 48181

Citer

Biju Biju Sam Kamalam, Françoise Médale, Sergio Polakof, Sadasivam S. Kaushik, Sandrine Skiba-Cassy, et al.. Effect of genetic selection and dietary carbohydrates on hepatic intermediary metabolism of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss). Aquaculture Europe 11. Mediterranean Aquaculture 2020, Oct 2011, Rhodes, Greece. ⟨hal-02745545⟩
5 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More